Enterprise-løsninger

GetResponse tilbyder et komplet sæt stærke og effektive løsninger, som er skaleret og udviklet specifikt til mellemstore og store virksomheder til at udnytte flere og større forretningsmuligheder.

Vores Enterprise-løsninger er udviklet til firmaer, som arbejder med at iværksætte effektive kampagner med gennemslagskraft. Løsningen omfatter GetResponses standardværktøjer, som f.eks. e-mailmarketing, landingssider, utroligt effektive formularer og Perfekt timet-funktionen. Desuden tilbyder vi en dedikeret infrastruktur, fuld individualisering og professionel rådgivning.

 • Dedikeret IP-adresse

  Dit firma tildeles en entydig IP-adresse til at beskytte dets e-mailomdømme og hjælpe dig med at opnå en leveringsprocent i top for dine e-mails. Kombineret med brugerdefineret DKIM og en dedikeret infrastruktur giver det effektive kommunikationsmuligheder med din store database.

 • Personlig account manager

  Vi udpeger en personlig account manager til at samarbejde proaktivt med dig om at optimere og gøre dine marketingkampagner mere effektive for at opnå en bedre effekt. Vores ekspertteam er altid parat til at give dig rådgivning og individuel support.

 • Onboarding og oplæring

  Det er nemt og ubesværet at skifte til GetResponse. Vores team hjælper dig på hvert trin ved kontooprettelse med din IP-adresse og problemfri serverkonfiguration. Vi stiller træningsmateriale til rådighed, som dækker alle aspekter af online markedsføring, lige fra listestyring til integrering af API'er.

 • Konsulentrådgivning

  Vores specialister med ekspertise i afkast af e-mailmarketing kan hjælpe dig med at konvertere leads maksimalt. Vi foretager en udførlig analyse af din markedsføring, identificerer mangler og tilbyder skræddersyede løsninger til at øge motivationen og forbedre kundefastholdelse.

 • 100% sikkert

  Vores servere er driftsikre, redundante og datasikre, og de leverer kampagner med tophastighed. Vi sørger for at placere dit domæne på en offentlig liste med afsendere, der er tillid til, og som er hvidlistet hos alle de store internetudbydere, så du er garanteret så få spamklager som muligt.

 • Leveringsprocent

  Vi er stolte over at være en spamfri løsning, som konsekvent præsterer en leveringsprocent på over 99%. Vi samarbejder med de førende i branchen, bl.a. ReturnPath, SpamHaus, og SpamAssassin, for at sikre, at vi overholder den amerikanske spammail-lov (CAN-SPAM) og beskytter vores kunders omdømme.

Forskellige professionelle løsninger at vælge imellem:

E-mailanalyse

Vi gennemgår og foretager listerensning, -segmentering og -import samt stiller vores anbefalede metoder til rådighed for vores kunder.

Indholdsudvikling

Vores tekstforfattere udfærdiger kundens meddelelse, udarbejder motiverende indhold, som genererer højere svarprocenter.

Design af e-mailskabeloner

Vi tilbyder komplet design og individuel tilpasning af skabeloner med HTML optimeret til at gengive designet rigtigt på alle platforme.

Integrering med kundens systemer

Vores softwareudviklere samarbejder med kundens team om at integrere og automatisere e-mailmarketing med kundens interne systemer, så der oprettes et effektivt workflow.

Egen branding

Med GetResponses white label-løsning kan kundens domæne have sin egen branding, og kunden kan opbygge sit brand ved at udelade GetResponses logo i sine meddelelser.

Brancheløsninger

GetResponse tilbyder marketingløsninger, som er udviklet til alle branchetyper. Vi stiller vores anbefalede metoder, værktøjer og tip til rådighed til at hjælpe dig med at udarbejde skræddersyede marketingkampagner. Få mere at vide om de uendelige muligheder med GetResponse i din branche!
Se alle vores brancheløsninger ›

Giv din virksomhed et boost med markedets mest effektive online markedsføring.

Se alle værktøjerne her