Start din gratis prøveperiode

Sikkerhedstip til adgangskode:

  • brug mindst 6 tegn
  • brug en blanding af bogstaver og tal
  • brug en blanding af små og store bogstaver
  • brug specialtegn (f.eks. @)
GetResponse Sp. z o.o. skal bruge din e-mailadresse til at starte aktiveringen af tjenesten. Du kan få mere at vide i Politik for beskyttelse af personoplysninger.

Tjek for spamrisiko

Dirigerer dine e-mails uden om spammappen, så de havner det rette sted – i indbakken. Med SpamAssassin™.

Brug branchens bedste standarder

Gør dine e-mails resistente over for spamregistrering ved hjælp af avanceret spamkontrol af dit indhold. Du kan fejlsikre dine e-mails efter de strengeste antispam-kriterier, så du undgår, at de havner i uønsket mail, og du kan forbedre dit omdømme hos internetudbydere og optimere din leveringsprocent.

Spamscore

Spamscore-point: 0,70 med maksimalt tilladt 5,00. Din mail bliver sandsynligvis IKKE registreret som SPAM.

Maksimal kontrolsikkerhed

SpamAssassin™ tjekker indholdet i dine e-mails og spamkontrollerer dem for risikoen for, at de kan blive registreret af internetudbydere som spam. Resultatet bliver vist på en skala fra 0 til 5.

Kontrollen filtrerer ikke blot e-mailen ud fra løbende opdaterede lister med "spam-ord", men anvender også specifikke spamfiltre til at analysere formatering, antal og typer af links, billeder, koder, Fra-felter, headere, ansvarsfraskrivelser m.m. Derefter giver SpamAssassin™ dig tip til steder i meddelelsen, der skal rettes.

SpamAssassin™ er integreret i GetResponses Message Editor, så kontrollen indgår som led i udarbejdelsen af dine nyhedsbreve på en logisk – og uundværlig – måde. Derved sikrer du, at din e-mail klarer sig igennem de skrappeste antispam-kontroller.

Spammåler
Tjek for spamrisiko

Effektiv spamkontrol med ekstern app

SpamAssassin™ er en app fra Apache Software Foundation.

Med den får du den bedste sikkerhed ved løbende at kontrollere lokale test og netværkstest, som er baseret på erfaringerne fra eksperter i spamkontrol.

Apache SpamAssassin er en markedets førende open-source platform til bekæmpelse af spam. Med denne platform kan systemadministratorer bruge et filter til at klassificere e-mails, spamkontrollere og blokere uønsket e-mail.

Brug for flere værktøjer til at udbygge forretningen?
Se alle værktøjerne her