E-mailmarketing

Åbnede meddelelser, klikkede links, solgte varer

Et komplet sæt værktøjer til e-mailmarketing til at designe skræddersyede tilbud
til at sende til dine abonnenter, når de er mest aktive. Udarbejd en effektiv
strategi for e-mailmarketing via en enkel fremgangsmåde.

Design uimodståeligt indhold

Slip kreativiteten løs med ubegrænsede designmuligheder lige ved hånden. Du kan bruge træk-og-slip- eller HTML-kodeeditoren til at kreere dit uimodståelige budskab. Du kan tilpasse en af de mere end 500 professionelt fordesignede skabeloner eller starte fra bunden og designe din egen.

Du kan vælge imellem 5.000 Shutterstock-billeder med licens, som du kan bruge til at give dine meddelelser det rette professionelle look.

Thumbs

Perfekt designede e-mails – til alle enheder. Brug funktionen til eksempelvisning på mobil direkte i editoren til at kontrollere dit design på hvert trin i processen. Med mobilparate, fordesignede skabeloner og fuld fuld appbaseret mobildesignkontrol er du sikker på at levere perfekt formaterede e-mails hver gang.

Newsletter Creator

Gør det personligt

En upersonlig indledningshilsen dur ikke. Du skal tiltale dine abonnenter ved at bruge deres navn og medtage centrale oplysninger om dem i dine meddelelser. Brug dynamisk indhold til at sikre, at du leverer e-mails med det mest relevante og maksimalt personaliserede indhold til dine modtagere.

Contact Details

Automatisering med autorespondere

Sæt dine marketingmeddelelser på autopilot. Du kan kickstarte meningsfyldte og vedvarende samtaler med dine abonnenter, så snart de har tilmeldt sig.

E-kurser, informationscyklusser, ugentlige eller daglige tip m.m. – som du styrer via en træk-og-slip-administrationsfunktion.

Calendar

Segmenter og målret dine tilmeldingslister

Hvis du blot skyder dine e-mails af sted til tusindvis af abonnenter uden et fælles udgangspunkt, får du ikke opbygget relationer eller fremmet dine abonnenters engagement.

Brug vores funktioner til avanceret segmentering til at oprette grupper af lignende kontakter med fælles punkter og sende optimalt målrettede og relevante meddelelser. Sammensæt kontakter i grupper baseret på brugerdefinerede data, geografisk placering, tilmeldingsdato og -kilde, abonnentengagement og meget andet.

Subscribers

Optimeret levering af meddelelser

Undgå, at dine e-mails drukner i bunken af øvrige e-mails i dine abonnenters indbakke. Optimer leveringen med Perfekt timet. Dine meddelelser ankommer kun i indbakken, når den enkelte abonnent er mest aktiv og derfor mere tilbøjelig til at åbne og reagere på meddelelsen.

Timing

Grænseoverskridende e-mails! Brug funktionen Lokal leveringstid maksimalt for at sikre, at dine meddelelser når frem til dine abonnenter overalt i verden på det angivne tidspunkt i deres tidszone.

Uanset hvilke leveringstrick du bruger, dur det bare ikke, hvis dit program til e-mailmarketing ikke er anerkendt og har en konsekvent høj leveringssikkerhed. GetResponse meddelelser er hvidlistet af alle store internetudbydere, håndteres prioriteret og præsterer en leveringsprocent på 99%.

99%

Track og optimer

Hold fingeren på pulsen med dine e-mailmarketingkampagner. Du kan følge åbninger, klik, deling på sociale medier og frameldinger – alt sammen via ét logisk analyse-dashboard.

Analytics
Listevækst over 25527

Segmentering af abonnenter baseret på deres reaktioner på meddelelser og iværksættelse af yderligere tiltag.

Med Tracking af aktiviteter i realtid har du det fulde overblik og kan følge abonnenter overalt i verden modtage, åbne og klikke på dine meddelelser.

Map

Du er ikke helt klar endnu! Test, og test igen. Gennemgå dine e-mailkampagner med en tættekam, og brug A/B-testning til at optimere alt lige fra dine emnefelter og Fra-feltadresser til mailadressedesign og -indhold. Følg op på stikord/reaktioner fra dine abonnenter, og send kun det, der fungerer bedst.

Newsletter
klikrate8%
kontra
Newsletter
klikrate12%

Se det selv

Se, hvordan professionel blogger og iværksætter Leslie Samuel anvender GetResponse til fantastisk effektiv e-mailmarketing.

18% markedsførere i alle brancher svarer, at e-mailmarketing giver dem gode afkast. Det gør e-mailmarketing til en klar vinder i forhold til at opnå de højeste afkast af markedsføring.

Brug for flere værktøjer til at udbygge forretningen?