GetResponse Ecommerce platformen

Har alle de effektive redskaber, du skal bruge til at gøre besøgende i din netbutik til ellevilde fans. Gør det nemt at markedsføre din netbutik – og at sælge mere.

Integrer din netbutik

Dine e-handelsdata er en guldmine. Du kan bruge vores integreringer med populære e-handelsplatforme til at se, hvad dine kunder kan lide at købe – og lægge din strategi ud fra det. Ved at sende automatiserede, personaliserede tilbud kan du nemt konvertere og sælge mere. Du vil altid være et skridt foran de mange markedsførere, som undlader at udnytte de gyldne muligheder ved at bruge deres data.

Intelligent mersalg ved at bruge dine data

Du kan få kunder til at komme igen ved at anbefale produkter, som du ved, at de kan lide. Det kan du gøre helt automatisk ved at bruge de data, du har i din netbutik.

Nu kan du nemt få kunder til at vende tilbage og købe mere. Du skal blot trække-og-slippe anbefalingsmodulet til dine e-mails og vælge de produktkategorier, du vil gøre reklame for.

Se hvordan

Genvind indtjening på ugennemførte handler

Lok interesserede besøgende tilbage i butikken med påmindelser og lyntilbud.

Automatisk udløste påmindelser til kunder, der har efterladt varer i kurven, til nem indhentning af ellers tabt indtjening.

Automatiserede påmindelser om ugennemførte handler og eksempelmail

Automatiseret opfølgning efter køb

Du kan bruge automatiseret marketing til at sende opfølgende e-mails på det helt rigtige tidspunkt: bekræftelser efter køb, påmindelser om ugennemførte handler, tilbud om højere kvalitet/tilkøbsvarer og forslag til produkter.

Og ved du hvad! Med vores skabeloner til automatiseret marketing er det alt sammen super nemt at oprette. Du udvælger blot de rette budskaber og kan straks gå i gang med at optimere den relevante kundevej. Strategisk og nemt.

Automatiseret opfølgning efter køb og eksempelmail

Send til de rette modtagere, på det rette tidspunkt

Via ét overskueligt vindue kan du fokusere på bestemte kontakter og derefter se og ændre deres oplysninger.

På panelet til udvidet søgning kan du oprette maksimalt fokuserede grupper af kontakter og sende målrettede og engagerende tilbud, som er skræddersyet til deres behov og profil.

Du kan gennemse søgekriterierne på panelet Søg i kontakter.

Ved præcisering af din søgning kan du straks se de samlede resultater i tælleren. Når du har færdiggjort dit segment som ønsket, kan du vælge "Vis kontakter" for at gå videre og anvende flere handlinger for kontakterne i den søgning, du har defineret.

Få mere at vide om segmentering til e-handel

Liste med e-handelskunder fra søgeresultater

Gør besøgende motiveret til at tilmelde sig din mailliste

Du kan vælge at bruge pop op-formularer i din netbutik til at få flere besøgende på din liste. Hvis besøgende får præsenteret tilmeldingsformularer automatisk, motiveres de til at skrive sig på din mailliste for at få tilsendt eksklusive tilbud og nyheder. Det giver dem lyst til at komme igen.

Hvis du integrerer din netbutik med GetResponse, bliver nye kunder automatisk føjet til din liste, så du nemt kan følge op, få gang i en dialog og sende nye tilbud. Gang på gang.

Eksempel på e-handelssted og tilmeldingsformular

Gør det nemmere at købe her og nu

Udnyt fordelene ved PayPal med en Køb nu-knap i dine mails og på dine landingssider. Det giver øget strakssalg, når besøgende har denne mulighed ved hånden.

Se, hvor nemt det er

Logoer for PayPal og betalingsudbydere

Tracking og rapportering af dine kontakter

Du kan følge dine kontakter, i takt med at de reagerer på dine meddelelser – lige fra de tilmelder sig, og så længe de bliver på dine lister. Du kan følge åbninger, klik, deling på sociale medier og frameldinger. Det foregår alt sammen via ét logisk analyse-dashboard.

Rapport med statistik for e-mails
Brug for flere værktøjer til at udbygge forretningen?
Se alle værktøjerne her